lauantai 16. kesäkuuta 2012

My head is gonna blow!

Se tunne kun miettii miten lähtisi tekemään jotain cossia....
Nyt on siis kyseessä Princess of the crystal cossi jonka EI pitänyt tulla iiiihan vielä ainakaan mutta kun jokin sisälläni vain huutaa "TEE SE!TEE SE NYT!" :DD no sitten minä aloin miettimään sitä ja pääni on räjähtämis pisteessä!

Kun tämä on vääähän monimutkainen puku ~




Ensimmäinen asia mitä mietin.... MITEN tuo kaulassa oleva juttu oikein tehdään?? Kun se pitäisi kummiskin saada kaulaan jotenkin niin sitä ei voi tehdä suoraan yhdeksi ympyräksi muuten se ei mene päästä....no siihen keksin jo ratkaisun kun löysin yhden kuvan missä se oli ratkaistu niin että se on katkaistu takaata ja jollain tarranauha tai solmimis systeemillä kiinnitetty.

Tuosta jos katsoo tarkkaan niin saattaa nähdä sen kiinnityksen jotenkin.

Toinen ongelma: HELMA! Tuo helma....kuten noista figuuri kuvista huomaa se on enemmän pallomainen kuin taas tuossa esimerkki cosplay kuvassa....no minä en tahtoisi siitä tuollaista lättänää vaan haluaisin siihen jotenkin volyymia enemmän(olen hankala ja vaativa tapaus~). Olen kyllä muutaman tapauksen löytänyt jotka ovat onnistuneet saamaan siihen enemmän volyymia....mutta MITEN!? Pitääkö sinne tunkea tylliä vai mitä?


Esimerkki kuvat -->

Miten saisin sen helman näyttämään tuolta?Toisena ajatuksena olisi että tunkisin sinne väliin kanaverkkoa mutta sitten istuminen olisi pirun vaikeaa kun on joku kanaverkko pepun alla :'D Ei kukaan keksisi jotain helpompaa keinoa? 

Kolmas ongelma/idea: Hattu.
Mietin että tekisinkö sen itse...kun ei se kamalan vaikealta vaikuta ja minulla olisi jo pohja idea sille. Yksityiskohdat saisi hyvin tehtyä huovasta(teen varmaan kaiken huovasta) ja sitten vaan liimaisi ne kangas liimalla paikoilleen. Mitä mieltä olette? ja sitten nuo pitkät härpäke jutut nytten tekee ihan helposti ujuttaa ne vain hatun sivusaumoihin niin näyttävät siistiltä :)

Nuo hihojen valkoiset osuudet ovat vielä myös hieman mysteeri että miten ne toteuttaisin... niistäkin saa heittää ehdotuksia ja ideoita miten ne tekisi :)) kiitos jo etukäteen<3



Ei kommentteja: